Σεισμοσ Κρητη - Σεισμοσ Σαμοσ - Αργολικές - Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο .

Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της ανατολικής κρήτης και στην κοινότητα των σεισμολόγων ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε νωρίς . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

«κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr from www.tastv.gr
Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της ανατολικής κρήτης και στην κοινότητα των σεισμολόγων ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε νωρίς . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

«κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της ανατολικής κρήτης και στην κοινότητα των σεισμολόγων ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε νωρίς . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της ανατολικής κρήτης και στην κοινότητα των σεισμολόγων ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε νωρίς . «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της .

Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Στο σφυρί σπίτια, χωράφια και ΙΧ
Στο σφυρί σπίτια, χωράφια και ΙΧ from www.hxonews.gr
Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της ανατολικής κρήτης και στην κοινότητα των σεισμολόγων ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε νωρίς . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια.

Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της ανατολικής κρήτης και στην κοινότητα των σεισμολόγων ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε νωρίς . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο .

Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της .

Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Î
Î"ολοφονία Φύσσα: Î'ντιφασιστική from www.newsit.gr
«κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο .

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της ανατολικής κρήτης και στην κοινότητα των σεισμολόγων ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε νωρίς . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Σεισμοσ Κρητη - Σεισμοσ Σαμοσ - Î'ργολικές - Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο .. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της ανατολικής κρήτης και στην κοινότητα των σεισμολόγων ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε νωρίς .